Klubnyheder

W1siziisijiwmtgvmtevmtevm3c5b2m4nthhz19nyxjzbgv2x3z2c183mjhfotaucg5nil1d?sha=404f45b9e01a2602

Sæsonstart og instruktørefterlysning

6. august 2022, 21.46

Så er det ved at være tid til den nye sæson i Marslev Gymnastik- og Idrætsforening. Der kommer en flyer i jeres postkasse i uge 32, og hjemmesiden er opdateret med sæsonens hold.


Vi er desværre, som de fleste steder i landet, udfordret meget i forhold til at skaffe instruktører og frivillige til holdene. Det betyder, at udbuddet af hold i kommende sæson er skrumpet. Vi er meget kede af ikke at kunne finde instruktører til spring-mix eller andre gymnastikhold for børn i skolealderen. Også fodboldafdelingen mangler trænere til fodboldhold for børn, der ikke lige er årgang 16-17. Vi ved, hvor stor betydning det har for børn at udvikle kroppen og have et sundt samvær om sport, og vi er ærgerlige over, at det for første gang i en meget lang årrække ikke er muligt at oprette disse hold i MGIF. Motionsdameholdet står også uden instruktør, men damerne er dog meget velkomne på M/K-Motion. Til voksne tilbyder vi også yoga, funktionel træning, volley og fodbold.


Hvis nogen kender nogen, der kunne være interesserede i at træde til som instruktører til såvel børnehold som nye voksenaktiviteter, så sig endelig til! Vi er åbne over for næsten alt, der kan bidrage til sund god kultur og sammenhold i vores lokalområde.


Bemærk i øvrigt, at tilmelding til yoga og funktionel træning nu gælder for hele sæsonen indtil april.


Vi glæder os til at bevæge os sammen med jer!


W1siziisijiwmtgvmtevmtevm2tzajmwnmfkcv9rbnvkc2vux2nvxze2mf82mdaucg5nil1d?sha=97ffab9448b6310f